+40 364 110 608 office@superfloor.com.ro
Home»SOLUTII TEHNICE»Superprep - pregătire pardoseli

Superprep - pregătire pardoseli

Mulțumită șlefuirii se pot îndepărta straturi vechi din pardoseală, evidențiind astfel suprafețele de beton originale, care apoi se pot pregăti pentru primirea noilor tratamente. Toate astea printr-o singură mișcare, tehnologia fiind denumită HTC Superprep.

Șlefuirea pardoselelor nu este o noutate, acest lucru fiind efectuat de omenire de mii de ani încoace... Însă prin tehnologia diamantată (relativ nouă: existând de cca 20 de ani pe piață) se pot economisi bani, timp și energie, aducând o suprafață veche la stadiul nou-nouț, întrucât frezarea, nivelarea și pregătirea suprafeței se realizează într-un singur pas.

Aparatele de mare putere din gama Blackline - de la 500 în sus - sunt capabile de pregătirea suprafeței, începând de la frezare și până la realizarea suprafeței HTC Superfloor™, de tip Platinum.

Superprep - pregătire pardoseli

AFLĂ MAI MULT

DESCARCA PDF_EN

Book a demo

Dacă doriți să țineți pasul cu tehnologiile noi și doriți să investiți banii într-o mașină cu care puteți câștiga bani, sunteți la locul potrivit. Înscrieți-vă pentru o demonstrație gratuită la sediul dumneavoastră, folosind formularul:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.