+40 364 110 608 office@superfloor.com.ro
Home»BLOG»Știri și noutăți»HTC Superfloor™: o afacere promițătoare în România

HTC Superfloor™: o afacere promițătoare în România

Prima ediție a seriei de seminarii profesionale Superfloor a avut loc la Cluj-Napoca în data de 14 octombrie 2015.

Evenimentul a avut ca invitați speciali pe Tomas Larsson, reprezentantul HTC Suedia pentru zona Europei Centrale și de Est și pe Kis Róbert de la Epo-Trend Ungaria – reprezentantul HTC™ în Ungaria.

HTC Superfloor™: o afacere promițătoare în România

Scopul evenimentului a fost să prezinte pieței din România reprezentanța locală a producătorului HTC Suedia în România: compania clujeană Ecoserv SRL și activitatea acesteia în distribuirea tehnologiei, aparaturii și know-how-ului HTC™.

Ecoserv: reprezentantul HTC™ în România

Un număr impresionant de companii din domenii diferite (producători de pardoseli industriale epoxi și beton, producători de materiale de construcții, prestatori de servicii de șlefuire și de curățenie profesională, specialiști din domeniul prelucrării marmurei și granitului, companii de leasing etc.) și-au arătat interesul, fiind prezenți la eveniment.  În prima parte a seminarului Papp Sz. György, directorul general Ecoserv SRL a prezentat pe scurt compania și echipa Superfloor România – organizatorul evenimentului – în calitate de reprezentant unic în țară pentru marca HTC™, după care invitații din străinătate au luat cuvântul.

HTC Superfloor™: o afacere promițătoare în România

Sistemul suedez HTC™ de prelucrare a suprafețelor de beton și a pardoselelor în general a fost prezentat de Tomas Larsson, urmat fiind de discuții interactive cu participanții care au abordat tematici referitoare la detalii tehnice, după care Kis Róbert – invitatul din Ungaria a vorbit la modul deschis, firesc despre punctele cardinale ale afacerii: pasiunea pentru beton și caracteristicile pieței ungare și românești în segmentul betonului.

Vorbitorii au transmis un mesaj comun: conceptul suedez inovator HTC™, împreună cu experiența de 8 ani pe piața ungară a sistemului HTC, reprezentat prin compania Epo-Trend și cu noua reprezentanță din România: Ecoserv SRL care asigură transmiterea cunoștințelor și a tehnologiei, stoc permanent și consultanță: ei împreună sunt cheia pentru deschiderea ușilor oportunităților de afaceri în România în segmentul betonului și a pardoselilor în general.

Vrajă, fără praf în ochi

Lecturile extrem de interesante au fost urmate de demonstrații practice la fața locului: șlefuire, curățare și colorare.

Pe o suprafață de 9 mp s-au efectuat pașii esențiali de șlefuire pentru obținerea unei pardoseli HTC Superfloor™, cei prezenți putând constata cu ochii lor „vraja”, cum în scurt timp un beton uzat, urât și vitregit se înnobilează devenind o suprafață netedă și lucioasă, scoțând în evidență frumusețile ascunse, neimaginate până acum din material.

HTC Superfloor™: o afacere promițătoare în România

Protagonistul procedurii a fost mașina de șlefuit HTC 950 RX cu telecomandă, acompaniat fiind de aspiratorul industrial HTC 15 iAD pentru un spațiu complet lipsit de praf în timpul șlefuirii, iar pentru înfrumusețarea marginilor și colțurilor a intrat în scenă și micuța HTC 270 EG.

HTC Superfloor™: o afacere promițătoare în România

Într-un colț amenajat pentru demonstrarea eficienței PAD-urilor diamantate TWISTER s-a polisat o suprafață de cca 2 mp de piatră naturală, iar în semn de recunoștință pentru gazda evenimentului (depozitul TENROM) s-a impregnat logo-ul brandului TENNANT în pardoseala depozitului.

HTC Superfloor™: o afacere promițătoare în România

Acesta din urmă însă, datorită alegerii unui material nepotrivit pentru șablon nu a ieșit la înălțimea așteptărilor, demonstrând celor prezenți cât de important este să se urmeze întocmai indicațiile prevăzute de tehnologia suedeză.

HTC™: oportunitate de afaceri

După-masa și seara a continuat cu întâlniri și discuții între participanți, invitați și gazde, s-au conturat și linii de colaborare cu potențialii parteneri în dezvoltarea pieței românești privind HTC™.

În opinia celor prezenți la seminar, acesta a fost un eveniment bine gândit, organizat, care a abordat  teme interesante, de actualitate și a oferit diverse oportunități – atât profesionale cât și de afaceri - pentru cei prezenți în desfășurarea activității lor.

Ecoserv va organiza următorul seminar de introducere în conceptul HTC™ și posibilitățile de afaceri la primăvară, în București și la Cluj, data și locul fiind stabilite la începutul anului 2016. Până vom reveni cu amănunte, vă invităm să vizionați galeria foto despre eveniment, dând clic AICI.

Book a demo

Dacă doriți să țineți pasul cu tehnologiile noi și doriți să investiți banii într-o mașină cu care puteți câștiga bani, sunteți la locul potrivit. Înscrieți-vă pentru o demonstrație gratuită la sediul dumneavoastră, folosind formularul:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.