+40 364 110 608 office@superfloor.com.ro

Superfloor - soluții profesionale pentru beton

Tehnologia revoluționară HTC Superfloor™

Pardoselile din beton merită un tratament mult mai bun, decât simplul mers pe ele! Cu tehnologia HTC SuperfloorTM veți putea aprecia cu adevărat avantajele pardoselilor din beton, precum o suprafață polisată și strălucitoare care să fie expusă traficului. Pardoselile murdare și de culoare gri pot fi transformate în suprafețe briliante, durabile, care se pot curăța ușor și sunt ecologice.

Punem mare accent pe faptul de a face cunoscută această tehnologie de nivel mondial, care este – nu în ultimul rând – şi ecologică, reprezentată şi marcată de firma HTC Suedia, în cercul proprietarilor de pardoseli, architecţilor, executanţilor. Inovaţiile tehnologice şi maşinile HTC au dovedit de nenumerate ori că nu există beton iremediabil, doar nu a fost încă polisat.

Home
Home

 

 

Book a demo

Dacă doriți să țineți pasul cu tehnologiile noi și doriți să investiți banii într-o mașină cu care puteți câștiga bani, sunteți la locul potrivit. Înscrieți-vă pentru o demonstrație gratuită la sediul dumneavoastră, folosind formularul:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.