+40 364 110 608 office@superfloor.com.ro
Home»BLOG»Bază de cunoştinţe»Ghid pentru întreţinerea pardoselii

Ghid pentru întreţinerea pardoselii

De pe suprafaţa ce urmează a fi curăţită trebuie în prealabil înlăturate prin măturare sau măturat mecanic, praful şi bucăţile de pietriş, precum şi toate acele murdării ce ar putea deteriora HTC Twister™ pad, sau ar putea lăsa urme de zgârieturi pe pardoseală.

Montaţi HTC Twister™ pad pe maşina de curăţat. Placa (în continuare pad-ul) va trebuie să fie fixată cu culoarea de bază gri având inscripţia ’THIS SIDE UP’ orientată în sus în suportul pentru pad al maşinii de curăţat. Partea colorată a pad-ului trebuie să fie orientată spre pardoseală. Tocirea culorii însemnă în acelaşi timp şi tocirea pad-ului. Pentru întreţinerea zilnică trebuie folosit pad-ul verde. HTC Twister™ pad este potrivit pentru întreţinerea zilnică a unei suprafeţe de 30.000m² de pardoseală netedă, fără scobituri, spărturi, rosturi neumplute de dilataţie sau alte defecţiuni, cu respectarea întocmai a instrucţiunilor de folosinţă.

Umpleţi rezervorul maşinii de curăţat cu soluţia regenerantă de curăţare Ameripolish SureLock diluată în apă curată. Utilizarea soluţiilor de curăţare puternic bazice sau acide vor diminua durata de viaţă a pardoselii colorate HTC Superfloor™.

Curăţaţi suprafaţa cu HTC Twister™ pad şi cu soluţia regenerantă de curăţare Ameripolish SureLock diluată în apă curată. La curăţarea pardoselilor colorate utilizarea regulată şi zilnică a soluţiei regenerante de curăţare Ameripolish SureLock este indispensabilă.

După folosire spălaţi pad-ul cu apă curgătoare curată, cu îl lăsaţi pe maşina de curăţat.

Din când în când, în funcţie de solicitarea de trafic, trebuie reînnoită protecţia de suprafaţă al Ameripolish (pentru interior protecţia contra petelor Ameripolish SureLock şi pentru exterior Ameripolish ColorJuice Sealer exterior). În cazul obiectivelor ce desfăşoară un trafic intens (de exemplu parcări supraetajate, centre comerciale, clădiri publice, etc.) aceasta înseamnă o reînnoire anuală, în timp ce, în cazul unei solicitări medii (de exemplu în locuinţe) este de ajuns o reînnoire la fiecare 3 ani, dar în ambele cazuri este indispensabilă curăţenia şi întreţinerea regulată şi zilnică.

CERERE OFERTĂ

Book a demo

Dacă doriți să țineți pasul cu tehnologiile noi și doriți să investiți banii într-o mașină cu care puteți câștiga bani, sunteți la locul potrivit. Înscrieți-vă pentru o demonstrație gratuită la sediul dumneavoastră, folosind formularul:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.