+40 364 110 608 office@superfloor.com.ro
Home»DESPRE NOI

DESPRE NOI

Foarte multe pardoseli suferă, iar proprietarii, întreținătorii acestora se zbat pentru a găsi soluții de rezolvare a problemelor ivite la pardoseli.

Fie că este o podea veche pe care doriți să o recondiționați, o pardosea pe care doriți să o șlefuiți/polisați sau doar pentru a găsi o modalitate de a o menține curată, Superfloor are soluția. Specialiștii Superfloor caută soluții personalizate pentru a ajuta beneficiarul să își aleagă varianta cea mai bună în domeniul pardoselilor, în mod special al celor din beton.

Leaderul soluțiilor posibile pentru pardoseli de înaltă calitate este tehnologia HTC Superfloor, aceasta fiind un concept revoluţionar care ajută betonul să dobândească și alte caracteristici deosebite, pe lângă rezistenţă şi durabilitate.

DESPRE NOI

 

 

Echipa Superfloor oferă soluții profesionale pentru toate tipurile de pardoseli. O dată cu soluția Superfloor, vă putem asigura și aparatele necesare pentru punerea în aplicare a acesteia.

Maşinile şi sculele cu diamante pe care le pune Superfloor la dispoziția clienților şlefuiesc şi lustruiesc pardoselile din beton pentru a îndepărta partea superficială şi a expune betonul mai rezistent de dedesubt. În urma acestui proces rezultă o pardoseală mai rezistentă, mai durabilă, mai frumoasă şi lucioasă.

Cu scopul de a oferi cele mai bune solutii in utilizarea masinilor specializate pentru șlefuire, frezare și nu numai, Superfloor este alături de parteneri si clienți în luarea celor mai bune decizii și alegerea uneltelor specifice tipului de pardosea.

CERERE OFERTĂ
 

Book a demo

Dacă doriți să țineți pasul cu tehnologiile noi și doriți să investiți banii într-o mașină cu care puteți câștiga bani, sunteți la locul potrivit. Înscrieți-vă pentru o demonstrație gratuită la sediul dumneavoastră, folosind formularul:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.