+40 364 110 608 office@superfloor.com.ro
Home»BLOG»Bază de cunoştinţe»Ce este sistemul HTC Twister™?

Ce este sistemul HTC Twister™?

Twister™ este un sistem revoluționar de curățare realizat cu ajutorul unor paduri „umplute” de milioane de particule microscopice de diamant. Pardoseala este curățată și polișată mecanic cu ajutorul acestor muncitori minusculi, fără adaos de chimicale. Padurile diamantate Twister™ se pot folosi pe majoritatea suprafețelor: terrazzo, plăci ceramic, linoleum, vinil/plastic, piatră naturală și beton.

Astfel, Twister™ transformă orice pardosea plictisitoare și uzată în suprafețe curate, lucioase, polișate. Avantajele unice oferite de Twister™ sunt clare și palpabile atât pentru cei care folosesc tehnologia, cât și pentru proprietarii pardoselelor, iar pentru aplicarea ei se folosesc doar paduri diamantate și apă – rezultând o soluție unică, agreată din punct de vedere estetic, igienic, tehnologic și ecologic.

Recomandare:

Vă rugăm luați în considerare faptul că sistemul HTC Twister™ a fost conceput pentru curățenie zilnică și nu pentru recondiționarea pardoselelor vechi. Se poate realiza și recondiționarea, însă în acest caz este nevoie de mai multe paduri diamantate Twister™, iar durata de viață a acestora va scădea.

CERERE OFERTĂ

Book a demo

Dacă doriți să țineți pasul cu tehnologiile noi și doriți să investiți banii într-o mașină cu care puteți câștiga bani, sunteți la locul potrivit. Înscrieți-vă pentru o demonstrație gratuită la sediul dumneavoastră, folosind formularul:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.