+40 364 110 608 office@superfloor.com.ro
Home»BLOG»Bază de cunoştinţe»Cât timp va ţine culoarea betonului?

Cât timp va ţine culoarea betonului?

Durabilitatea culorii unei pardoseli colorate de beton depinde în măsură mai mare de procedura corectă de curăţenie şi întreţinere din partea proprietarului pardoselii sau a administratorului stabilimentului, cât de lucrarea profesională a executantului.

Cât timp va ţine culoarea betonului?

Aceasta din urmă oferă numai bazele care trebuiesc menţinute. Adică luciul de grad înalt al pardoselii  colorate  HTC Superfloor™  poate fi menţinut pe o perioadă nelimitată, iar culoarea acesteia se poate păstra până la aproximativ 20 de ani, cu respectarea dispoziţiilor de întreţinere de mai jos.

Pardoselile colorate de exterior sau de interior marca Ameripolish  vor fi curăţate şi întreţinute cu soluţia regenerantă de curăţare  Ameripolish SureLock şi cu  Twister™ pad verde.  Soluţia regenerantă de curăţare conţine substanţa activă contra petelor  Ameripolish Surelock în concentraţie mai mică, prin urmare protecţia contra petelor se va regenera în mod constant, şi se va preveni  depunerea de murdărie. Alt avantaj al soluţiei regenerante de curăţare  Ameripolish SureLock este faptul că, în spaţii unde nu este posibilă curăţarea cu Twister, se poate menţine luciul de grad înalt şi culoarea intensă pe o perioadă relativ lungă de timp, chiar şi prin curăţarea cu mopul de spălare. În acest din urmă caz – în funcţie de solicitare –  este de ajuns curăţarea trimestrială  sau semestrială  cu maşina.

În cazul unor proceduri care diferă de cel amintit mai sus pardoseala, oricât de frumoasă să fie ea în timpul predării, în curând se va mătui, se va murdări şi îşi va pierde culoarea.

Poate fi apreciat cu uşurinţă, că acest fapt nu poate fi considerat greşeală de execuţie sau slăbiciune tehnologică.  HTC Twister™ pad se va folosi exclusiv pe suprafaţă uscată, cu maşină de lustruit cu număr mare de rotaţie  (+2.000 rot. / min , max. 3.500 rot. / min) pentru obţinerea unui luciu cu grad înalt.

CERERE OFERTĂ

Book a demo

Dacă doriți să țineți pasul cu tehnologiile noi și doriți să investiți banii într-o mașină cu care puteți câștiga bani, sunteți la locul potrivit. Înscrieți-vă pentru o demonstrație gratuită la sediul dumneavoastră, folosind formularul:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.